понеділок, 26 березня 2018 11:26

ОБСЄ на Донбасі сидить по ресторанах: Москаль розкритикував спостерігачів

ОБСЄ на Донбасі сидить по ресторанах: Москаль розкритикував спостерігачів
"Ледарі. Сидять в ресторанах - пиво, горілка, віскі" - чиновник розкритикував ОБСЄ на Донбасі Фото: Podrobnosti

Україні не потрібна місія ОБСЄ на Закарпатті, про яку ратує Угорщина, оскільки спостерігачі показала свою некомпетентність на Донбасі, де "відзначилися" тільки конфліктними ситуаціями.

Таку думку висловив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, передає УП.

Москаль наголосив, що працював зі спостерігачами ОБСЄ на Донбасі, коли був головою Луганської ВГА, а на Закарпатті вони потрібні "як зайцю стоп-сигнал".

"ОБСЄ знаю по Донбасу. Крім конфліктних ситуацій нічого з ними не було. До роботи - ледарі. Тільки сидять в ресторанах - пиво, горілка, віскі. Нахр*н вони нам тут потрібні? Я буду категорично проти. Це організація, яка себе бездарно показала на Донбасі. Де їхні досягнення? Вони когось звільнили з полону, щось зробили? ОБСЄ буде тільки тягарем на Закарпатті", - підкреслив Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не ріжте вуха, зрізайте шеврони" - жорстока терористка попросила трофеї у бойовиків

Раніше міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив, що отримав лист від генерального секретаря ОБСЄ про направлення наглядової місії з 12 чоловік в Закарпатську область.

Група спостерігачів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапила під обстріл на Донбасі. Через це були змушені покинути спостережний район на непідконтрольінй Україні території. Інцидент стався в районі села Пікузи Волновахського району на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ на Донбасі сидить по ресторанах: Москаль розкритикував спостерігачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі