вівторок, 12 листопада 2019 13:16

ОБСЄ фіксують стрілянину в Петрівському

ОБСЄ фіксують стрілянину в Петрівському
Спостерігачі почули 12 вибухів в зоні розведення. Фото:Reuters

Спостерігачі моніторингової місії ОБСЄ зафіксували 12 пострілів в районі відведення військ, у Петрівському.

Під час розведення військ спостерігачі чули 20 вибухів та чергу із великокаліберного кулемета, про це написали в своєму звіті.

Також спостерігачі бачили беспілотник, що летів у західному напрямку.

"10 листопада перебуваючи на західному краї Петрівського та в Богданівці, спостерігачі чули 12 пострілів зі стрілецької зброї на відстані відповідно 1 км на південь, південний захід і 2–3 км на південний схід (усі, за оцінкою, у межах ділянки розведення). Здійснюючи моніторинг орієнтовно за 2 км на північ від Петрівського, члени патруля СММ чули 10 пострілів зі стрілецької зброї за 1–2 км на південний захід (визначити, на ділянці розведення чи поза нею, не вдалося). Перебуваючи там же, спостерігачі також чули 3 вибухи невизначеного походження та 1 постріл зі стрілецької зброї орієнтовно за 3–5 км на захід і 1–2 км на південь, південний схід відповідно (усе, за оцінкою, поза ділянкою розведення, але в межах 5 км від її краю)", - йдеться у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вже підготувала виборчі списки для Донбасу - Клімкін

Територію на місці розведення сил біля Петрівського на Донбасі українські сапери почнуть розміновувати 12 листопада.

Сьогодні там закінчать розводити сили, після чого почнуть розмінування, повідомив керівник прес-центру операції Об'єднаних сил (ООС) Олександр Штупун.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ фіксують стрілянину в Петрівському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі