середа, 27 вересня 2017 11:59

"Нічого такого не відбувається" - Росія колотиться перед постачанням американської зброї в Україну

"Нічого такого не відбувається" - Росія колотиться перед постачанням американської зброї в Україну
Росія вважає, що немає підстав для надання Україні летальної зброї США. Фото: ЦЕНЗОРУ.НЕТ

У РФ стверджують, що не розуміють активності США щодо поставок летальної зброї для України. На думку російських урядовців, для цього немає ніяких підстав.

Відповідну заяву озвучив директор департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС РФ Михайло Ульянов, пише "Ukr.Media".

"Нічого такого не відбувається в Україні зараз, що б диктувало хоч найменшу необхідність таких небезпечних кроків. Я думаю, що навіть в американській адміністрації багато хто усвідомлює, чому досі поставки не здійснювалися. Якщо політика США зміниться на цьому напрямку, то, звичайно, може загрожувати серйозним загостренням ситуації", - зазначив Ульянов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Давайте це зробимо" - США пояснили тактику щодо російського окупанта

Надання зброї Україні Росія сприйматиме як "підливання масла у вогонь", впевнений посадовець РФ.

Американська армія видала посібник про гібридну агресію РФ під назвою "Вітчизняна війна нового покоління". У книжці використали дані про війну на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «"Нічого такого не відбувається" - Росія колотиться перед постачанням американської зброї в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі