вівторок, 21 серпня 2018 17:23

"Не все спокійно": що зараз відбувається в Азовському морі

"Не все спокійно": що зараз відбувається в Азовському морі
За останні дні російські військові в Азовському морі не пропустили жодного українського судна. Фото: 5 канал

Ситуація в Азовському морі залишається невизначеною та напруженою.

Російські військові не пропускають українські судна, повідомив головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко у Facebook.

"Щоб ви не думали, що на Азові все затихло. За тиждень - з 07:00 14 серпня станом на 09:00 21серпня РФ не пропустила з Чорного моря до українських портів Азовського моря жодного судна. Тому стоять майже порожні порти Маріуполь та Бердянськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як захищатимуть Азовське море

На 9-ту годину 21-го серпня на якірних стоянках в Керченській протоці знаходилися 16 суден (8 - на Бердянськ та 8 - на Маріуполь) загальним дедвейтом (вантажопідйомністю. - ред.) 120 тис. тонн. Тобто саме стільки вантажів чекають на них в українських портах. 3 судна чекають вже тиждень, одне - 6 днів, два - 5 днів, три судна - 4 дні", - інформує Клименко.

Дії Росії в Азовському морі – це не агресія і не порушення закону. Так вважає заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак.

Зараз ви читаєте новину «"Не все спокійно": що зараз відбувається в Азовському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі