вівторок, 29 березня 2022 08:04

Спецтема: Війна Росії проти України

"Наші домівки забирає "руський мир": окупанти сім разів ішли у наступ на Луганщині
3

Біля 20 будинків знищили окупанти на Луганщині за минулу добу. Одна людина загинула.

Внаслідок обстрілів горіли будинки в Лисичанську, Новотошківському, Щедрищевому. Поруч із Сіверськодонецьком палає лісгосп, написав у своєму телеграм-каналі голова луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Знову гинуть мирні жителі, є поранені, десятки врятованих життів і багато зруйнованих квартир. Кожен зруйнований будинок – це 30, 50, 100 сімей без даху. Наші домівки забирає "руський мир". Вчора увечері ворог відібрав ще одне життя, обстрілявши градами Нижнє. Рятувальники дістали з-під завалів декількох будинків 20 живих сєвєродончан", - ідеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ворог відігрується на мирних" - внаслідок російського обстрілу палають будинки на Луганщині

Окупанти знищують житлові будинки на Луганщині
Фото: t.me/luhanskaVTSA
Окупанти знищують житлові будинки на Луганщині
Окупанти знищують житлові будинки на Луганщині

Ворог сім разів намагався атакувати позиції ЗСУ, але українці відбили наступ.

"Нам вдалося знищити 12 танків, 10 БМП та три одиниці автомобільної техніки. Ми продовжуємо тримати оборону", - додав Гайдай.

Росія перекидає велику кількість сил на донецький і луганський напрямки. Це означає, що тактика росіян змінюється, заявляв Сергій Гайдай раніше в ефірі 24 каналу.

Зараз ви читаєте новину «"Наші домівки забирає "руський мир": окупанти сім разів ішли у наступ на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі