неділя, 22 квітня 2018 09:26

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
На Луганському напрямку заборонені 120 мм міномети російські-окупаційні війська застосували по українських позиціях поблизу Новоолександрівки, Катеринівки і Зайцевого. Фото: Texty.org.ua

За минулу добу, 21 квітня, російсько-окупаційні війська здійснили 47 обстрілів позицій ЗСУ. Внаслідок бойових дій один український військовий загинув. Двоє — отримали поранення. Ще двоє — бойові травмування.

Бойовики із заборонених 120 мм мінометів та озброєння танків обстріляли українські опорні пункти в районі Павлополя і Пищевика. Застосували міномети калібру 120 мм проти захисників Водяного і Новотроїцького, гранатомети і стрілецьку зброю – в районі Авдіївки, Кам'янки, Гнутового, Верхньоторецького, Водяного, Ломакиного та Невельського. Великокаліберні кулемети – неподалік Пищевика, Новотроїцького, Черненко, Гнутового і Талаківки, повідомили у прес-центрі штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН озвучили шокуючу кількість загиблих цивільних на Донбасі

Під Павлополем і Талаківкою бойовики використали БМП. Поблизу Мар'їнки, Красногорівки, Лебединського, Широкиного та Шахти "Бутівка" - стрілецьку зброю. По захисниках Павлополя і Новотроїцького вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку заборонені 120 мм міномети російські-окупаційні війська застосували по українських позиціях поблизу Новоолександрівки, Катеринівки і Зайцевого. З мінометів калібру 82 мм обстріляли захисників Кримського, Новоселівки, Луганського, Новгородського та Зайцевого. Також під вогонь потрапили українські укріплення в районі Кримського та Луганського.

20 квітня у госпіталі від отриманих на передовій поранень помер 20-річний Євген Хоменко.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі