понеділок, 04 квітня 2022 07:01

Спецтема: Війна Росії проти України

На Донбасі ЗСУ відбили атаки окупантів: десятки одиниць знищеної техніки РФ

На Донбасі ЗСУ відбили атаки окупантів: десятки одиниць знищеної техніки РФ
Знищена військова техніка російських загарбників. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

3 квітня на території Донецької та Луганської областей захисники України відбили сім ворожих атак. Знищили дві одиниці броньованої техніки, 43 автомобілі та міномет противника з розрахунком.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 4 квітня.

За попередню добу зенітно-ракетні війська Повітряних сил України уразили шість повітряних цілей ворога.

"Три літаки - Су-34, Су-35 та літак ретранслятор Іл-22, один вертоліт та дві крилаті ракети. Щодо повітряного пункту управління на базі Іл-22: літак пошкоджений, розгерметизована кабіна, пілот здійснив аварійну посадку на аеродромі Ростов", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото окупантів, які ґвалтували, катували та розстрілювали людей у Бучі

Авіація Повітряних сил продовжувала завдавати ракетно-бомбових ударів по місцях скупчення військ противника, колонах військової техніки та логістичних центрах, додали в Генштабі.

"Винищувачі Повітряних сил запобігають діяльності авіації ворога на визначених напрямках, здійснюють прикриття ударних груп, бомбардувальної та штурмової авіації", - зазначили у зведенні.

Обережно, відео містить ненормативну лексику!

Втрати особового складу російського ворога станом на ранок 3 квітня орієнтовно становили понад 18 тис. осіб. Окупанти й надалі втрачають техніку. Дані попередні. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі ЗСУ відбили атаки окупантів: десятки одиниць знищеної техніки РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі