середа, 11 серпня 2021 19:08

На Донбасі поранили українського військового

На Донбасі поранили українського військового
Бойовики поранили українського захисника. Фото: factor-news

Збройні формування Російської Федерації на Донбасі порушили режим тиші і здійснили обстріл українських позицій.

В результаті один військовослужбовець отримав вогнепальне осколкове поранення. Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання "Схід".

Після надання першої медичної допомоги пораненого транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я воїна - задовільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог поранив трьох українських військових

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомили представників Організація з безпеки і співробітництва в Європі через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

У селі Новоселівка Друга Очеретинської громади внаслідок ворожого обстрілу загинув літній чоловік, місцевий мешканець 1935 року народження. На місце виїхали правоохоронці для з'ясування усіх обставин.

10 серпня збройні формування Росії 16 разів порушили режим тиші на Донбасі. Троє військових отримали вогнепальні осколкові поранення. Один помер у шпиталі.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі поранили українського військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі