середа, 04 жовтня 2017 14:06

Численні поранення і велика крововтрата: у Дніпрі рятують бійця

До дніпровської лікарні ім. Мечникова потрапив "тяжкий" боєць АТО 53-річний киянин Юрій. Має уламкові поранення обличчя, голови, грудної клітини, усіх кінцівок, а також травматичний шок. Підірвався на міні біля Попасної.

Про це у Facebook повідомив головний медик лікарні Сергій Риженко.

"Втратив дуже багато крові. Лікарі провели складні операції з врятування життя. Перелили 5 літрів крові. Сьогодні у реанімації Юрій вперше після поранення заговорив. Стверджує, що не має близьких. Дуже хоче повернутися додому", - написав Риженко.

Автор: facebook.com
  Поранений боєць після складних операцій і великої крововтрати сьогодні вперше заговорив
Поранений боєць після складних операцій і великої крововтрати сьогодні вперше заговорив

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Йому автомат став хлібом і сіллю" - у лікарні Мечникова розповіли про порятунок 18-річного воїна АТО

Під постом лікарі та активісти пропонують здавати кров для постраждалих воїнів АТО. На сьогодні в лікарні ім. Мечникова врятували 2,5 тис.поранених бійців. Їм перелили 3500 літрів донорської крові, написав Олександр Толубаєв.

20-річний боєць АТО Роман Гюліджанян потрапив в лікарню ім. Мечникова з наскрізним пораненням голови і з 10 уламками, що застрягли в животі. Лікарі змогли врятувати. Головний лікар Сергій Риженко назвав цей випадок найбільшим порятунком у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Численні поранення і велика крововтрата: у Дніпрі рятують бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі