понеділок, 11 червня 2018 18:25

Мені 18 років, я не хочу вмирати: п'яний сепаратист влаштував конфлікт в автобусі

Мені 18 років, я не хочу вмирати: п'яний сепаратист влаштував конфлікт в автобусі
В Луганській області стався конфлікт між двома бойовиками, інцидент зняли на камеру. Фото: Mspring

В окупованому бойовиками місті Стаханов, Луганської області стався конфлікт між двома сепаратистами. Один із них був п'яний, він весь час повторював, що ще молодий і не хоче вмирати на війні.

Інцидент зняли на камеру, журналіст і блогер Денис Казанський опублікував відео в Facebook.

"В автобус, хитаючись, залетів бухий молодий чоловік у формі. Він був з банкою "Ягуару". Біля входу сидів чоловік у літах, теж у формі. Старший попросив прибрати його банку "Ягуару" та не ганьбити його. Після чого той швидко відійшов у кінець автобуса. Через 5 хвилин він повернувся, сів поруч зі старшим і став питати, в чому справа, тримаючи в руках баночку", – пояснив причину конфлікту один із користувачів у мережі.

Почався конфлікт, молодший найманець постійно повторював, що він молодий і не хоче вмирати.

"Мені 18 років, я ще не жив, я можу померти", – говорив сепаратист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуються до наступу: кумедне фото з українськими військовими

Також молодший бойовик звинуватив старшого у тому, що він з комендатури і не воює, і отримав за це удар в обличчя. Інцидент відбувався на очах у пасажирів, деякі жінки намагалися зупинити сепаратистів і просили хоча б вийти на зупинку, але на їх не звертали увагу.

Конфлікт закінчився тим, що до автобуса зайшли представники так званої комендатури і погрожуючи тим, що подзвонять до командира змусили п'яного військового покинути автобус.

На Донбасі превентивним ударом знищили позицію бойовиків. Це сталося неподалік від лінії розмежування, відповідне відео опублікували в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Мені 18 років, я не хочу вмирати: п'яний сепаратист влаштував конфлікт в автобусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі