субота, 09 жовтня 2021 17:56

Міномети 82-го калібру та гранатомети: бойовики продовжують обстріли в зоні ООС

Міномети 82-го калібру та гранатомети: бойовики продовжують обстріли в зоні ООС
В штабі ООС розповіли про ситуацію на передовій. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Від початку доби збройні формування Росії тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі.

В районі Майорська окупанти вели вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів. Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Поблизу Красногорівки ворожі збройні формування здійснили прицільний обстріл українських позицій з автоматичних станкових гранатометів та мінометів 82-го калібру.

Неподалік Новозванівки найманці відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гради та гаубиці: патруль ОБСЄ засік заборонену військову техніку окупантів

Втрат серед військовослужбовців Збройних сил немає. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

"Військові контролюють ситуацію в районі проведення ООС та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії РФ", - інформують в штабі.

Протягом доби 8 жовтня російські окупаційні війська 10 разів порушували режим припинення вогню. У результаті один український військовослужбовець дістав поранення. Стан його здоров'я – важкий.

7 жовтня, російські окупаційні війська шість разів порушували режим припинення вогню. Український військовий отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Міномети 82-го калібру та гранатомети: бойовики продовжують обстріли в зоні ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі