понеділок, 28 вересня 2015 20:24

"Міністри" та інші керівники "ДНР" можуть бути засуджені заочно - МВС

"Міністри" та інші керівники "ДНР" можуть бути засуджені заочно - МВС
Фото: joinfo.ua

Слідче управління ГУ МВС України в Донецькій області проводить спеціальне досудове розслідування відносно "міністрів", "депутатів народної ради" та інших "керівників" так званої "ДНР".

Як повідомляє в понеділок прес-служба обласної міліції, згідно з чинним українським законодавством, організатори терористичних ланок самопроголошеної республіки, які ховаються на окупованій території, можуть бути засуджені заочно.

"У першу чергу документується діяльність верхівки так званої "Донецької народної республіки". На сьогодні офіційно оголошені в розшук 26 керівників різних підрозділів і представників владних структур терористичної організації. Відносно однієї особи матеріали направлені до суду для заочного засудження, стосовно ще 10"державних діячів" бандформування вирішується питання про передачу матеріалів до суду", - йдеться в повідомленні міліції.

Всього, за інформацією правоохоронців, з початку проведення АТО в Донецькій області оголошено в розшук 1026 членів незаконних збройних формувань.

Зараз ви читаєте новину «"Міністри" та інші керівники "ДНР" можуть бути засуджені заочно - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі