понеділок, 11 листопада 2019 10:11

Міністр оборони розповів, що думає про результати опитування мешканців Донбасу

Міністр оборони розповів, що думає про результати опитування мешканців Донбасу
Загороднюк каже, що результати опитування - це наслідки інформаційного впливу окупантів. Фото:i.obozrevatel.com

На думку міністра оборони Андрія Загороднюка результати соцопитування мешканців ОРДЛО є наслідком постійного інформаційного впливу окупантів на населення цих територій.

Про це чиновник сказав в ефірі "ТСН. Тиждень" на каналі 1+1.

"Я не знаю методики, за якою бралося це дослідження. Але можу сказати, що дійсно населення там перебуває під постійним інформаційним впливом. І ми маємо цей ефект", - зазначив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дані соцопитування жителів ОРДЛО були відредаговані - Сивохо

"Протягом 5 років там населення зомбувалося з точки зору того, хто правий, хто винен, за кого вони мають бути і т.д.", - сказав Загороднюк.

За його словами, інформаційна війна Росії проти України почалася ще до 2014 року. Міністр запевняє, що Україна має плани щодо підсилення своїх спроможностей відносно інформаційних війн.

57,8% жителів окупованих районів Донецької та Луганської областей вважають себе громадянами України.34,8% жителів ОРДЛО мають паспорта ДНР або ЛНР, а 6,8% - паспорта РФ. 42,9% жителів окупованих територій ніколи не замислювалися про отримання російського громадянства.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони розповів, що думає про результати опитування мешканців Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі