субота, 23 липня 2022 14:10

Спецтема: Війна Росії проти України

"Масовий інфаркт": ЗСУ зірвали "засідання" окупантів у Лисичанську

"Масовий інфаркт": ЗСУ зірвали "засідання" окупантів у Лисичанську
У Лисичанську підірвався штаб окупантів. Фото: t.me/serhiy_hayday

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області ЗСУ знищили штаб російського полку.

Ліквідували 50 військових. Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бавовна в окупованій Горлівці: показали "феєрверки" на авторемонтному заводі

"Хлопок" в окупованому Лисичанську. Масовий "інфаркт" у пів сотні орків. Не треба проводити наради в будівлі суду в таку спеку", – ідеться в повідомленні.

Збройні сили України вдарили по казармі з росіянами в тимчасово окупованій Ясинуватій Донецької області. Народний депутат Олексій Гончаренко додав, що майже 100 російських солдатів "поїдуть додому в пакетах".

У тимчасово окупованому Донецьку вибухнув один з великих російських складів боєкомплектів. Терористи розмістили його в "КамАЗ-центрі". Над містом здійнявся дим. Очевидці чують детонацію снарядів.

Після ураження Збройними силами України військових об'єктів окупантів із високоточної зброї на тимчасово окупованій території Запорізької області в росіян розпочалася паніка. Загарбники масово покидають склади й бази зберігання озброєння і військової техніки Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «"Масовий інфаркт": ЗСУ зірвали "засідання" окупантів у Лисичанську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі