четвер, 01 серпня 2019 16:08

Марш військових буде, але з нюансами

Марш військових буде, але з нюансами
На парад військових Зеленський не прийде. Фото:bbc.com

Представники ветеранських організацій домовилися про проведення параду 24 серпня.

Про це домовилися на зустрічі із заступником глави Офісу президента Кирилом Тимошенком, повідомляє громадський активіст, доброволець і член організаційного комітету параду до Дня Незалежності "Марш захисників" Андрій Медведько.

"Говорили з Кирилом Тимошенком, на зустрічі були присутні силовики, міністр культури України Євген Нищук, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, міністр у справах ветеранів Ірина Фріз. Ми домовились, що ми наші марші розводимо в часі, але не в місці. Ми пройдемо Хрещатиком і вони Хрещатиком", — розповів Медведько.

Президент України Володимир Зеленський не прийде на Марш захисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість параду 24 серпня буде Хода гідності

На думку ветерана, згода влади на проведення маршу є прогресом.

"Результат влаштував обидві сторони. Буде два марши: 1. Офіційний — Марш Гідності, його проводить влада. 2. Народний — Марш захисників, його проводять ветеранські спілки, волонтери та сім'ї загиблих. Домовлено про спільну координацію, щоб не заважати одне одному", — зазначив активіст.

Президент Володимир Зеленський скасував військовий парад на День Незалежності. Зеленський заявив, що зекономлені гроші віддадуть військовим у вигляді премій.

Зараз ви читаєте новину «Марш військових буде, але з нюансами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі