вівторок, 30 липня 2019 13:02

Замість параду 24 серпня буде Хода гідності

Замість параду 24 серпня буде Хода гідності
"Цьогоріч Україна святкуватиме День Незалежності у новому форматі", — Богдан. ФОТО: Facebook Володимир Зеленський

Замість військового параду на День Незалежності у Києві відбудеться Хода гідності з військовими і керівництвом держави, зокрема президентом Володимиром Зеленським.

Про це на брифінгу заявив голова Офісу президента Андрій Богдан.

"Цьогоріч Україна святкуватиме День Незалежності у новому форматі. Замість традиційного параду в радянських традиціях із недешевою демонстрацією техніки, на центральній вулиці столиці відбудеться Хода гідності. Цей захід у європейському стилі покликаний започаткувати нову традицію вшанування усіх, ким пишається Україна", — сказав голова Офісу президента.

Хрещатиком пройдуть різні роди військ, ветерани, вчителі, медики, дипломати, спортсмени та інші. Також влаштують концерт, який організовує "один із найвідоміших українських режисерів".

Святкування Дня Незалежності в такий спосіб назвали "європейським" і таким, що покликане "вшанувати всіх, ким пишається Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли продовжують гинути солдати, святкувати нічого - Олексій Кущ

Президент Володимир Зеленський скасував парад на День Незалежності. Натомість хоче виділити 300 млн грн на премії українським військовим.

Зараз ви читаєте новину «Замість параду 24 серпня буде Хода гідності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі