вівторок, 07 листопада 2017 10:19

Луганськ залишився без води

Луганськ залишився без води
Луганськ залишився без води через борги. Фото twitter.com

"Луганське енергетичне об'єднання" знеструмило Петрівську насосну станцію, яка забезпечує водою жителів окупованої території Луганської області.

Про це заявив генеральний директор "Луганського енергетичного об'єднання" Володимир Грицай, повідомляє видання Deutsche Welle.

"Це сталося через борг водоканалу перед компанією, який зараз становить близько 157 мільйонів гривень і продовжує збільшуватися. Така ситуація склалася через заборгованість на окупованих територіях Луганської області, адже там використовують 90 відсотків води, що добуває водоканал", - йдеться в повідомленні.

Грицай зауважив, що станцію знеструмили, а серед боржників є також Алчевський металургійний комбінат, підприємства групи ДТЕК, а також низка державних підприємств, які працюють у Луганській області. Тим часом саме "ЛЕО" заборгувало 5 млрд грн держпідприємству "Енергоринок". Поки що цю проблему не вдалося вирішити через звернення до вищих органів державної влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США розповіли, коли Донбас повернеться в Україну.

ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" входить до холдингу "Енергетичний стандарт", який належить бізнесмену Костянтину Григоришину.

ОБСЄ засуджує обстріл Донецької фільтрувальної станції. Внаслідок дій бойовиків Донецьк може залишитись без води.

Зараз ви читаєте новину «Луганськ залишився без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі