неділя, 18 вересня 2022 07:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Лікарні переповнені – Генштаб повідомив про великі втрати росіян біля Авдіївки

Лікарні переповнені – Генштаб повідомив про великі втрати росіян біля Авдіївки
При спробах штурму позицій Сил оборони України росіяни зазнають суттєвих втрат. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Щодня тільки на Авдіївському напрямку до лікарень привозять понад 30 поранених російських окупантів з 1-го армійського корпусу.

Там під час спроб штурму позицій Сил оборони України росіяни зазнають суттєвих втрат, повідомляє вранці 18 вересня Генеральний штаб Збройних сил України.

Окупаційна влада в будь-який спосіб намагається відновити боєздатність підрозділів, що зазнали втрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ISW: російським окупантам навколо Лиману загрожує оточення ЗСУ

"За минулу добу Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Михайлівка Друга, Весела Долина, Одрадівка, Мар'їнка, Новомихайлівка й Правдине", – ідеться в повідомленні.

Ворог і далі зосереджує зусилля на спробах повної окупації Донецької області. Минулої доби росіяни стріляли з різних видів озброєння по населених пунктах Райгородок, Озерне, Пискунівка, Крива Лука, Сіверськ, Миколаївка, Верхньокам'янське, Спірне й Веселе на Краматорському напрямку.

На Бахмутському напрямку обстрілювали Роздолівку, Білогорівку, Яковлівку, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Веселу Долину, Зайцеве, Одрадівку, Миколаївку Другу, Майорськ і Нью-Йорк.

На Авдіївському напрямку – стріляли по населених пунктах Кам'янка, Авдіївка, Водяне, Опитне й Красногорівка.

Збройні сили Україні на півдні "відмінусували" баржу. Її росіяни використовували як переправу. Окупанти намагалися нею доправляти озброєння й техніку, ідеться у зведенні Оперативного командування "Південь".

Збройні сили України мають продумані військові операції на всій тимчасово окупованій території країни. Президент України Володимир Зеленський не назвав часові пріорітети української армії, але зазначив, що Україні не можна втрачати ініціативу, яку вона перехопила.

Зараз ви читаєте новину «Лікарні переповнені – Генштаб повідомив про великі втрати росіян біля Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі