субота, 28 липня 2018 18:30

"Льоха - не дурник" - бойовик ЛНР зібрався обкатати безвіз

На Луганщині поліцейські затримали бойовика 40-річного мешканця м. Довжанськ (колишнє м. Свердловськ).

Терориста шукали так звані "правоохоронці" ЛНР. Про затримання повідомили у відділі поліції Луганської області.

"У лютому 2015 року, через відсутність грошей він вступив в ряди батальйону "РИМ" ЛНР на посаду чергового комендатури. На чергування заступав у камуфльованому одязі з автоматом Калашникова. В обов'язки входили прийом звернень громадян та направлення патрулів НЗФ на виклики",- йдеться у повідомленні.

Бойовик розповів, що під час "служби" неодноразово був свідком того, як "поліцейські" ЛНР доставляли "правопорушників" до комендатури, де били, вимагали гроші, "віджимали" автотранспорт, квартири та будинки. За свою роботу чоловік отримував зарплатню у розмірі 7000 рублів (майже 3,5 тис грн).

Він супроводжував вантажівки зі зброєю від кордону з РФ до бази батальйону бойовиків. На початку квітня 2015 року перестав виходити на "чергування" через свій конфлікт з керівництвом батальйону.

У свою чергу, в соцмережах користувачі вказують, що затриманим виявився Олексій Васильєв.

Автор: twitter
  На Луганщині правоохоронці затримали 40-річного бойовика
На Луганщині правоохоронці затримали 40-річного бойовика

"Льоша, звичайно, дурник, але не настільки, щоб жити в побудованому ним "русском мире". Хоча був би трохи розумніший - не чекав би затримання, а пішов за програмою СБУ "тебе чекають з нетерпінням"", - написав український блогер Necro Mancer у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У полку 200-х прибуло" - знищили бойовика з Новомосковська

У ЗСУ викрили бійця, який передавав дані бойовикам ДНР та сам збирався перейти на їхній бік.

Зараз ви читаєте новину «"Льоха - не дурник" - бойовик ЛНР зібрався обкатати безвіз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі