понеділок, 07 вересня 2020 07:14

Криваве перемир'я: назвали ім'я українського військового, який загинув на Донбасі

Криваве перемир'я: назвали ім'я українського військового, який загинув на Донбасі
На Донбасі внаслідок обстрілу загинув український захисник Тарас Кубійович із Прикарпаття. Фото: facebook.com/TimZlatkin

У неділю, 6 вересня, на Донбасі внаслідок обстрілу російськими збройними формуваннями загинув український захисник 50-річний Тарас Кубійович.

Він родом із села Вільхівці Городенківського району Івано-Франківщини. Про це у Facebook повідомив голова Городенківського районного об'єднання учасників АТО Михайло Човганюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба ініціював термінову розмову з главою МЗС РФ

"Тарас неодноразово призивався до військової служби. Зі зброєю в руках, захищав рідну батьківщину... І тепер поповнив небесний легіон", - йдеться в дописі.

Інші подробиці про загиблого героя поки не повідомляються.

На Донбасі 6 вересня на 42-й день повного та всеосяжного режиму припинення вогню бойовики порушили домовленості та відкрили прицільний вогонь по українських позиціях. Було здійснено щонайменше три обстріли, під час яких один український військовослужбовець був поранений, а інший - загинув.

Зараз ви читаєте новину «Криваве перемир'я: назвали ім'я українського військового, який загинув на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі