неділя, 22 липня 2018 19:48

"Козак" ДНР намагався дати хабар прикордонникам

"Козак" ДНР намагався дати хабар прикордонникам
Чоловіка з документами терористів затримали на пункті пропуску. Фото: ООС

22 липня на КПВВ "Мар'їнка" при огляді автомобіля Toyota Corolla виявили ​​схованку з документами терористичної організації ДНР.

Документи були оформлені на жителя Донецька. Знайшли службове посвідчення "Міжнародна національно-патріотична і спортивно-оборонна організація ДНР "Козацтво ДНР", знак "Народний контролер громадського руху "Донецька республіка" і членський квиток громадського руху "Донецька республіка", повідомляє прес-центр ООС.

Чоловік запропонував 1 000 грн хабара за нерозголошення факту виявлення документів з символікою ДНР. Факт пропозиції хабара задокументували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знайшли заборонені російські міни

"Оскільки в діях громадянина К. вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 369 Кримінального кодексу України, матеріали за даним фактом передані співробітника Національної поліції для прийняття рішення згідно з чинним законодавством", - йдеться в повідомленні.

На окупованих територіях Донбасу помер так званий "народний мер" Свердловська, а в Луганську бойовик підірвав себе гранатою. Про це написав у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан із позивним "Штірліц".

Зараз ви читаєте новину «"Козак" ДНР намагався дати хабар прикордонникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі