четвер, 04 липня 2019 11:16

Командування ООС просить не припиняти на Донбасі мовлення військового радіо

Командування ООС просить не припиняти на Донбасі мовлення військового радіо
"Армія ФМ" - перша українська військова радіостанція. Фото: https://sprotyv.info

11 липня перше військове радіо України "Армія FM" перестане мовити в Гірнику, Бахмутівці і на Чонгарі. З 2 серпня трансляція припиниться у Маріуполі, Бахмуті, Волновасі, Слов'янську, Краматорську, Світлодарську і Попасній. Це станеться, якщо Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення не прийме рішення про продовження дозволів на мовлення.

Командування та особовий склад операції Об'єднаних сил закликає членів Нацради якомога швидше прийняти рішення про продовження дозволу на мовлення. Також йдеться і про інші україномовні радіостанції та телеканали, які мовлять на території Донецької та Луганської областей та анексованого Криму. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Україномовні телеканали і радіостанції в районі проведення ООС - дієві засоби протистояння інформаційній зовнішній агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відповіли, чи буде парад на День Незалежності

"І в цей непростий час залишається невирішеним питання про продовження дозволів на здійснення мовлення україномовних телеканалів і радіостанцій, які ведуть мовлення на території Донбасу та АР Крим", -зазначили в прес-центрі.

У штабі сподіваються, що Нацрада прийме рішення і надасть відповідні дозволи українським медіа для наповнення інформаційного простору якісним українським продуктом.

Бойовики та російські окупанти влаштовують численні пожежі на окупованих територіях. Облаштовують мінно-вибухові загородження, а через їхню недбалість потерпають місцеві жителі.

Зараз ви читаєте новину «Командування ООС просить не припиняти на Донбасі мовлення військового радіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі