неділя, 03 березня 2019 10:14

Як минула доба в зоні ООС

Як минула доба в зоні ООС
Зведення ОСС: одного окупана ліквідували, ще одного поранили. Фото із відкритих джерел.

За останню добу російські окупаційні війська сім разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Тричі застосувували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог шість разів обстріляв українські опорні пункти, повідомили в штабі ООС.

Двічі, з мінометів калібрів 120 та 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Лебединське.
З мінометів калібру 120 мм – поблизу села Водяне, та з автоматичних станкових гранатометів – у районі населеного пункту Верхньоторецьке.

Також вороги обстріляли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї пункт біля селища піски, та зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Павлопіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відео ліквідації бойовиків на Донбасі

Вночі бойовики двічі обстріляли позиції наших військ у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу населених пунктів Новозванівка та Золоте-4 з мінометів калібру 120 мм, витративши 30 мін.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти обстріляли позицію підрозділу Об'єднаних сил у районі населеного пункту Травневе з автоматичних станкових гранатометів.

В результаті обстрілів один наш захисник був поранений.

За даними розвідки, 2 березня одного окупанта було ліквідовано та одного поранено. Крім того, знищено одну одиницю військової техніки противника.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл населеного пункту Троїцьке (Попаснянський район, Луганська обл.) з мінометів калібру 120 мм.

Зараз ви читаєте новину «Як минула доба в зоні ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі