понеділок, 22 січня 2024 20:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Кадиров побував у Маріуполі, однак швидко евакуювався через дрон

Кадиров побував у Маріуполі, однак швидко евакуювався через дрон
У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині 22 січня побував глава Чечні Рамзан Кадиров. Фото: ТАСС

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині 22 січня побував глава Чечні Рамзан Кадиров з наміром "проштовхувати" на посаду мера свого сина.

Однак його терміново евакуювали через появу у повітрі невідомого дрона. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко в Telegram.

"В Маріуполі сьогодні був Кадиров. З візитом. Окрім просто Тік-Ток цілей та контролю за своїм металобрухтом, він приїхав підготувати появу, аби свого синочка "проштовхнути" на посаду мера Маріуполя. Точніш - на голову адміністрації, якого призначає Пушилін", - написав Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов публічно звернувся до Кадирова

За його словами, у першій половині дня Кадиров планував провести "нараду" в міській окупаційній адміністрації. А потім - виступити у філармонії, де мав наголосити, що його син "має бути тут головним".

"Утім, після "наради" Кадирова довелося терміново евакуювати, позаяк хтось підняв у повітря дрон над розташованим неподалік стадіоном, де проходив футбольний матч", - повідомив Андрющенко.

Глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував звільнити 20 українських військовополонених, якщо з членів його родини знімуть західні санкції.

Про заяву Кадирова повідомили російські ЗМІ.

Список прізвищ військовополонених Кадиров нібито передав Скотту Ріттеру, колишньому інспектору ООН зі спостереження за ліквідацією іракської зброї масового знищення. Він 4 січня приїхав до Грозного.

Зараз ви читаєте новину «Кадиров побував у Маріуполі, однак швидко евакуювався через дрон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі