четвер, 20 червня 2019 12:03

Глушить усе на кілометри: випробували станцію радіоелектронної боротьби

Глушить усе на кілометри: випробували станцію радіоелектронної боротьби
Р-330КВ1М – автоматизована станція радіоперешкод короткохвильового радіозв'язку, яка здатна деорганізувати радіозв'язок противника на відстані у декілька десятків кілометрів / фото: Укроборонпром

Станція радіоелектронної боротьби Р-330КВ1М успішно завершила випробування.

Її виготовили на харківському підприємстві ДП "ЦКБ "Протон", повідомляє Укроборонпром.

За результатами випробувань станція РЕБ Р-330КВ1М підтвердила всі задані характеристики, виконавши завдання подавлення системи радіозв'язку "умовного противника".

Р-330КВ1М – автоматизована станція радіоперешкод короткохвильового радіозв'язку, яка здатна деорганізувати радіозв'язок противника на відстані у декілька десятків кілометрів. Дозволяє блокувати роботу всіх сучасних короткохвильових радіостанцій, зокрема і тих, що створені спеціально для роботи в умовах активних радіоперешкод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На озброєння прийняли новий безпілотник

Ця станція є частиною комплексу Р-330УМ "Мандат", до складу якого також входять станції радіоперешкод ультракороткохвильового радіозв'язку, радіорозвідки та управління.

Військово-морські сили отримають ще катери типу Island до переданих у вересні 2018-го 2-х одиниць.

Зараз ведуться переговори про передачу Україні ще 4-х одиниць.

Зараз ви читаєте новину «Глушить усе на кілометри: випробували станцію радіоелектронної боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі