пʼятниця, 04 листопада 2022 18:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив гарні новини з фронту

Генштаб повідомив гарні новини з фронту
Воїни ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили пункт управління ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Авіація Сил оборони України впродовж поточної доби завдала по ворогу чотирьох ударів.

Під ураження потрапили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також дві позиції засобів протиповітряної оборони противника. Українські підрозділи протиповітряної оборони збили два дрони-камікадзе Shahed-136, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України ввечері 4 листопада.

"Воїни ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили пункт управління ворога, п'ять районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки й низку інших важливих військових об'єктів противника", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог у паніці вивозить награбоване із Берислава

Ворог веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському й Новопавлівському напрямках.

"Противник проводить обстріли підрозділів Сил оборони вздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання рубежів на окремих напрямках й веде повітряну розвідку", – звітує Генштаб.

Російські окупанти продовжують бити по критичній інфраструктурі й помешканнях цивільного населення. Упродовж доби агресори завдали три ракетних і п'ять авіаційних ударів, здійснили два обстріли з реактивних систем залпового вогню. Від злочинних дій ворога постраждали населені пункти Львівської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

Збройні сили України продовжують атаки у напрямку Кремінної Луганської області. Тим часом росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ у районі Бахмута на Донеччині, свідчать свіжі карти боїв від американських аналітиків.

Активні бої точаться на сході Харківської області та на заході Луганщини. Українські війська продовжують наступ на лінії Сватове – Кремінна. Російські джерела стверджують, що окупанти намагаються відкинути ЗСУ від траси Р-66, яка сполучає Кремінну й Сватове. Підрозділи українських військ, імовірно, хочуть зайти до Кремінної із заходу, хоча підтвердження цієї інформації немає.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив гарні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі