понеділок, 04 вересня 2023 06:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив останні новини з передової

Генштаб повідомив останні новини з передової
Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 10 артилерійських засобів РФ на вогневих позиціях. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 558-ма доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України.

На фронті протягом минулої доби відбулося 30 бойових зіткнень, повідомив уранці 4 вересня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби", – звітує Генштаб.

Авіація сил оборони вчора завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також п'ять – по зенітно-ракетним комплексам противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія використає "вибори" на окупованих територіях для мобілізації

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях та зенітно-ракетний комплекс противника.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Авдіївки Донецької області. Продовжує завдавати артилерійських та мінометних обстрілів по населених пунктах Донецької області.

На Мар'їнському напрямку ЗСУ продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар'їнки Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Красногорівка, Мар'їнка, Георгіївка, Побєда, Новомихайлівка, Катеринівка Донецької області.

На Запорізькому напрямку агресор вів безуспішні наступальні дії в районі Приютного Запорізької області. Завдав авіаційних ударів в районах Малої Токмачки, Новоданилівки та Роботиного.

Українські військові у Запорізькій області прорвали найбільш підготовлену лінію оборони російських окупантів. Наступні можуть бути не такими сильними.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі