середа, 28 грудня 2022 07:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив хороші новини з передової

Генштаб повідомив хороші новини з передової
Українські воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Площанка і Червонопопівка Луганської області. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 308-ма доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну.

Українські ракетники й артилеристи за минулу добу уразили пункт управління, сім районів зосередження живої сили й військової техніки, два склади боєприпасів, а також важливий військовий об'єкт окупантів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 28 грудня.

"Противник продовжує ведення наступальних дій на Бахмутському і Авдіївському напрямках та намагається покращити тактичне положення на Лиманському напрямку", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ зірвали плани окупантів щодо контрнаступу на Луганщині

Наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Площанка й Червонопопівка Луганської області, а також Спірне, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Андріївка, Кліщіївка, Авдіївка, Водяне, Мар'їнка, Побєда й Золота Нива на Донеччині.

26 грудня в результаті вогневого ураження позицій противника в районі Чаплинки Херсонської області втрати окупантів становлять близько 50 військовослужбовців ліквідованими.

Контрнаступ ЗСУ на заході Луганської області – сході Харківської області триває. 25 і 26 грудня росіяни продовжували контратаки з метою повернути втрачені позиції на північний захід від Сватового. Окупанти безуспішно атакували у напрямку населених пунктів Лиман Перший в 50 км на північний захід від Сватового, Стельмахівка, що у 15 км на захід від Сватового, і Новоселівське в 15 км на північний захід від міста. 26 грудня війська РФ продовжували атаки в цих районах.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив хороші новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі