четвер, 04 березня 2021 08:19

Гаряча доба на Донбасі: військові розповіли останні новини

Гаряча доба на Донбасі: військові розповіли останні новини
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 3 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем неподалік Водяного, що на Приазов'ї. Зі станкових протитанкових гранатометів біля Водяного, що поблизу Донецька. А неподалік Кам'янки українських захисників загарбники обстріляли зі стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

Неподалік Причепилівки російсько-окупаційні війська обстріляли позиції наших захисників, застосувавши підствольний гранатомет та стрілецьку зброю. У результаті кульове поранення отримав військовослужбовець Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці влаштовують провокації

"Пораненого захисника доправили до лікувального закладу. Стан здоров'я військовослужбовця – задовільний. На обстріли противника українські захисники відповідали вогнем у відповідь", - розповіли в штабі.

Від початку поточної доби, 4 березня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Вранці, в районі Водяного, що неподалік Донецька, противник здійснив кілька пострілів у напрямку українських захисників, застосувавши 120 мм міномети. А поблизу Пісків окупанти вели вогонь у напрямку наших позицій з великокаліберних кулеметів. Серед наших воїнів бойових втрат немає. На провокації противника воїни відкривали вогонь у відповідь.

У разі порушення режиму припинення вогню на Донбасі з боку бойовиків в Україні не залишиться варіантів, крім як відкривати вогонь. Глава української делегації ТКГ Леонід Кравчук поклав всю відповідальність за порушення мирних домовленостей на незаконні збройні угруповання.

Зараз ви читаєте новину «Гаряча доба на Донбасі: військові розповіли останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі