субота, 31 грудня 2022 09:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Гайдай розказав, що дасть ЗСУ звільнення Кремінної

Гайдай розказав, що дасть ЗСУ звільнення Кремінної
Звільнення Кремінної роззосередить сили РФ під Бахмутом. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На східному фронті ситуація набирає обертів. Окупанти будують оборонні споруди навіть у Луганську.

Росіяни на Луганщині виснажені через власну безглузду тактику, заявив 31 грудня очільник військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай.

"У січні-лютому на росіян очікує чергова хвиля мобілізації. Коли звільнимо Кремінну, відкриємо дорогу на Старобільськ, а також шлях на Рубіжне, Сіверськодонецьк та Лисичанськ. Останнє роззосередить сили РФ під Бахмутом. Колаборанти розуміють, що повторення 2014 року для них не буде – покарання неминуче. Тому постійно думають, куди саме бігтимуть з Луганщини", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни щодня поповнюють "ліжковий фонд" Луганщини – Гайдай

За минулу добу на Донбасі українські воїни відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Невське, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області, а також Соледар, Білогорівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Нью-Йорк, Красногорівка, Кам'янка, Авдіївка і Мар'їнка Донецької області. Противник продовжує зазнавати втрат.

Зараз ви читаєте новину «Гайдай розказав, що дасть ЗСУ звільнення Кремінної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі