четвер, 01 березня 2018 16:21

"Ці виродки - росіяни" - мати зґвалтованої і вбитої терористами школярки розповіла подробиці

"Ці виродки - росіяни" - мати зґвалтованої і вбитої терористами школярки розповіла подробиці
14-річна Ірина померла від втрати крові та асфіксії після згвалтування терористами ДНР. Фото із соцмереж

14-річну Ірину Максимову із Єнакієвого зґвалтували та вбили росіяни, які приїхали воювати на Донбас із українськими бійцями.

Про це "Обозревателю" розповіла мати загиблої школярки Вікторія Максимова.

"Іру бачила 23-го зранку. Вона захотіла поїхати в Новоазовськ, привітати знайомого, який служить у дев'ятому полку (бойовик ДНР. - Gazeta.ua). Я не хотіла її відпускати, але вона мене не послухала. Зв'язок з нею зник 23-го ввечері. А 24-го ввечері мені повідомили, що знайшли її тіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, як "Російська православна армія" катувала та вбивала людей в Слов'янську

За камерами відеоспостереження співробітники "поліції" виявили людей, з якими бачили мою дочку. Їх затримали. Але через пару годин відпустили. У слідчого я намагалася добитися правди. Він зглянувся і дав мені їхні прізвища. Сказав: "Вирішуй все сама через Захарченка або через пресу". Пояснив, що зверху сказали цю справу зам'яти. Схоже, що ці виродки - росіяни, а не наші місцеві, тому і галас піднімати не хочуть", - розповіла Вікторія.

В окупованому Єнакієві бойовики шумно відзначили 23 лютого. Терористи ДНР жорстоко зґвалтували і вбили 14-річну дівчинку. Тіло дитини виявили в лісосмузі недалеко від селища Гусельщикове.

Зараз ви читаєте новину «"Ці виродки - росіяни" - мати зґвалтованої і вбитої терористами школярки розповіла подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі