пʼятниця, 05 травня 2023 06:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Є загиблі та поранені: Генштаб розповів про наслідки атак РФ 4 травня

Є загиблі та поранені: Генштаб розповів про наслідки атак РФ 4 травня
Імовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Минулої доби, 4 травня, Росія не припинила обстрілювати територію України.

Завдала 10 ракетних ударів по містах Краматорськ Донецької області та Запоріжжя. 75 разів вгатила з авіації та здійснила 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах, повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні.

"Є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки, навчальні заклади, дитячі садочки та інша цивільна інфраструктура", – йдеться у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ "засипало" уламками збитих БПЛА Shahed: показали фото

У Генштабі вкотре попередили, що ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

У ніч на 4 травня Росія масовано атакувала Україну ударними дронами Shahed-136/131. З 24 випущених, протиповітряна оборона збила 18, повідомили в Повітряних силах.

Над Одесою сили ППО збили 12 з 15 Shahed з написами "За Кремль". Три влучили в гуртожитки. Постраждалих немає, за даними ОВА.

Зараз ви читаєте новину «Є загиблі та поранені: Генштаб розповів про наслідки атак РФ 4 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі