пʼятниця, 10 березня 2017 12:38

Джигурда вимагав за паспорт ДНР гроші з бойовиків

Джигурда вимагав за паспорт ДНР гроші з бойовиків
За паспорт ДНР Джигурда зажадав грошей із бойовиків

Микита Джигурда хотів отримати паспорт самопроголошеної ДНР з низкою умов.

Про це у Facebook написав донецький лікар Олександр Чернов.

"Микита Джигурда хотів дати концерт у Донецьку і щоб паспорт ДНР йому під час концерту публічно на камери вручив Захарченко. Але... вимагав аж 200 000 рубликів (91 476 грн - ред.). Ціна для нього фантастична. За достовірними чутками, після осіннього скандалу з його збереженим усі ці роки громадянством України і відсутністю навіть "виду на проживання" в РФ він впав на "кабацький" рівень - максимум 500 у.о. (13 454 грн - ред.) за вечір. І то - сидить без замовлень. Не дивно, що небагата на готівку недореспублика - на таку "пропозицію" від Микитки - не погодилася", - написав на особистій сторінці лікар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охлобистін попросив "громадянства ДНР"

Чернов також розповів, чим закінчилась історія з Джигурдою. Він таки отримав паспорт невизнаної республіки. Але без Захарченка й у будівлі Донецької міграційної служби.

У червні 2016 року "Комсомольская правда" опублікувала фото розворотів паспорта ДНР, що належить Кобзонові. Документ співаку особисто вручив глава самопроголошеної республіки Олександр Захарченко, повідомило видання.

Зараз ви читаєте новину «Джигурда вимагав за паспорт ДНР гроші з бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі