неділя, 13 березня 2022 09:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Донеччину накрили з артилерії та авіації. Наслідки жахливі

Донеччину накрили з артилерії та авіації. Наслідки жахливі
Росіяни завдали нічного удару по Донецькій області. Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Всю ніч російські літаки та артилерія завдавали ударів по Донеччині.

Близько півночі з авіації пошкодили евакуаційний потяг Краматорськ-Львів. Одна людина загинула, одна травмувалася, повідомив голова Доннецької ОВА Павло Кириленко.

У Святогірську росіяни бомбардували кілька корпусів дитячого обласного оздоровчого центру "Перлина Донеччини". Крім того, нанесли шкоди двом приміщенням Святогірської лаври, у яких на той час перебувало близько тисячі людей. Серед них – понад 200 дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти зранку гатять ракетами по Україні. Вперше атакували Львівщину

Під час обстрілів поблизу станції Брусин у Донецькій області уламками пошкодило пасажирський потяг. Їхав до міста Лиман, щоб забрати мешканців Луганської та Донецької областей. Одна з провідниць загинула, інша травмувалася. Її відвезли до лікарні. Наразі Укразалізниця намагається знайти можливість забрати усіх людей з Лимана.

Місто Волноваху на Донеччині практично вщент розбомбили російські армійці. Більшу частину населення евакуювали. За словами Кириленка, Волноваський район до повномасштабного вторгнення РФ налічував понад 100 тисяч населення. Тепер бої йдуть лише за територію, щоб не дати ворогу зімкнути кільце і досягти тактичних і стратегічних планів.

Зараз ви читаєте новину «Донеччину накрили з артилерії та авіації. Наслідки жахливі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі