пʼятниця, 20 травня 2022 22:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Донеччина - під обстрілами: від Мар'їнки до Лиману тривають важкі бої

Донеччина - під обстрілами: від Мар'їнки до Лиману тривають важкі бої
За добу росіяни зруйнували 19 житлових будинків на Донеччині. Фото: t.me/UA_National_Police

На Донеччині російські терористи обстрілюють всю лінію фронту від Мар'їнської до Лиманської громади.

Всього за сьогодні, 20 травня, в області пошкоджено 27 житлових будинків та 8 споруд цивільної інфраструктури, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Телеграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни хотіли перейти річку - ЗСУ їм розтрощили все

"У Мар'їнській громаді ворог обстріляв школу в Єлизаветівці. Під мінометний обстріл потрапила Красногорівка – більша частина міста знеструмлена. Школа і будівля суду повністю знищені внаслідок вчорашніх обстрілів у Лимані. Також серйозних ушкоджень зазнали дві багатоповерхівки в місті: є повністю вигорілі квартири", - поінформував очільник області.

Російські війська знову обстріляли Авдіївській коксохімічний завод та житлові квартали міста.

"Очеретине зазнало чергового авіаудару – пошкоджено будинок та господарське приміщення. Також від обстрілів постраждали житлові масиви інших сіл громади: Соловйового і Красногорівки", - повідомив Кириленко.

На Світлодарському напрямку було пошкоджено електропостачання до Новолуганського, але на вечір фахівці його вже відновили.

У Торецькій громаді під вогнем Нью-Йорк та Суха Балка. У Нью-Йорку є один поранений, у Сухій Балці пошкоджено будинок та крамницю.

На Донеччині за добу російські окупанти обстріляли 13 населених пунктів. Ворог зруйнував 19 житлових будинків, є загиблі та поранені. Росіяни обстріляли мирне населення з авіації, танків, важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню "Град".

За 20 травня росіяни вбили ще трьох мирних мешканців Донеччини, усі в Лиманській громаді: у Лимані, Новоселівці та Сосновому.

Ще п'ятеро людей за сьогодні дістали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Донеччина - під обстрілами: від Мар'їнки до Лиману тривають важкі бої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі