неділя, 10 вересня 2017 09:00

Доба в зоні АТО: загинув один військовий, ще одного поранено

  Наприкінці минулої доби обстановка в зоні АТО залишалася неспокійною. Фото: mil.gov.ua
Наприкінці минулої доби обстановка в зоні АТО залишалася неспокійною. Фото: mil.gov.ua

На Донбасі за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 41 раз відкривали вогонь по позиціях АТО, один український військовий загинув, ще одного поранено.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Майже о 22 годині внаслідок обстрілу позицій сил АТО з міномету калібру 82 міліметри неподалік Красногорівки один наш військовий загинув, один отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Незаконні збройні формування також продовжили обстріли позицій сил АТО на Приморському та Донецькому напрямках.

"З 18 години бойовики 6 разів відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по наших опорних пунктах поблизу Авдіївки. З цієї ж зброї російські найманці декілька разів били по околицях Зайцевого. А близько 22 години застосували 82-міліметровий міномет на підступах до шахти Бутівка", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали українські укріплення біля Лебединського, Водяного, Гнутового, Павлополя та Березового. Поблизу Талаківки і Богданівки застосовували гранатомети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських військових в зоні АТО озброять сучасними танками

Українські журналісти побували в окупованому Донецьку і зняли життя міста на приховану камеру. Журналістам вдалося відзняти кортеж голови невизнаної республіки Олександра Захарченка. Автомобілі броньовані та без номерів. Оточують бойовика озброєні російські найманці.

Зараз ви читаєте новину «Доба в зоні АТО: загинув один військовий, ще одного поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі