пʼятниця, 09 листопада 2018 14:44

Для бюджетників неявка на "вибори" загрожуватиме звільненням - Тимчук

Для бюджетників неявка на "вибори" загрожуватиме звільненням - Тимчук
Псевдовибори на Донбасі 11 листопада: для бюджетників неявка загрожуватиме звільненням, каже координатор ІС Дмитро Тимчук / фото: Facebook.сom

Окупаційна адміністрація ЛНР напередодні прийдешніх так званих "виборів" веде активну кампанію з мобілізації електорату та забезпечення необхідної явки на виборчі дільниці.

"Місцеві жителі налякані тим, що списки членів виборчих комісій і самих виборців вже "гуляють" інтернетом у відкритому доступі. Що, незалежно від їхньої участі або неучасті у "виборах" та їхньої громадянської позиції, може негативно відбитися як на них, так і на їхніх рідних і близьких. У ЛДНР ширяться чутки, що такі громадяни будуть позбавлені різних соцвиплат з боку України та їх буде затримувати СБУ при спробі виїзду на неокуповані території", - пише координатор групи "Інформаційний опору спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ оприлюднила "результати виборів" на окупованих територіях

За його словами, можна сказати напевно, що Україна буде вводити різні санкційні заходи, аж до кримінальної відповідальності щодо "кандидатів" на посади.

Усіх керівників бюджетних установ там поставили переди фактом забезпечити максимальну явку співробітників за списками під загрозою звільнення у випадку відмови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія намагається захопити нові території на Донбасі

"Сам факт того, що Москва, наплювавши на думку міжнародних організацій, за своєю ініціативою послала за відомою адресою "військову частину" і перестрибнула до "політичної частини" Мінська, свідчить про те, що сам Мінський процес для Путіна від початку був не більше, ніж ширмою для прикриття російської окупації Донбасу", - написав Тимчук.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів, для чого Путіну потрібні псевдовибори на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Для бюджетників неявка на "вибори" загрожуватиме звільненням - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі