пʼятниця, 07 квітня 2017 13:00

"Діємо партизанськими методами" - блокувальники розповіли, що робитимуть далі

"Діємо партизанськими методами" - блокувальники розповіли, що робитимуть далі
До другого етапу блокади залучать журналістів і СБУ. Блокадники планують перекрити контрабандистам автомобільні шляхи.

До другого етапу торговельної блокади планують залучити журналістів та СБУ, щоб виявляти й перекривати автомобільні шляхи для контрабандистів.

Про це Gazeta.ua розповів 57-річний Анатолій Виногродський, керівник Штабу блокади торгівлі з окупантами.

"Не озвучуватимемо заздалегідь наступні кроки. Діємо партизанськими методами, щоб нам не перешкодили. Визнання владою блокади - фейк. Тому перший етап продовжуємо. Автомобільними шляхами в напрямку Торецька досі ходять фури з контрабандою. Нас туди не пускають. Нині закінчуємо створення мобільних груп. Шукатимемо автошляхи, якими йде трафік з окупованих територій і назад. Викликатимемо туди журналістів, мобільні групи СБУ, перекриватимемо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін використає блокаду в своїх інтересах - експерт

Шкоди українській економіці не буде. ВВП з 1991 по 2016 рік зріс на 2 мільярди. У сусідній Польщі ця цифра на порядок вища. До цього призвела олігархічна система управління державою. Якщо все залишиться як є, зростання економіки не буде. Олігархів цікавить не розвиток держави, а розвиток своїх кишень. Вигода від торгівлі з окупантами - одноразова. Але знищує наше майбутнє", - розповів Анатолій Виногродський.

4 квітня організатори торговельної блокади повідомили, що планують розпочати блокування російських бізнес-структур на території України. Нардеп Семен Семенченко зазначив, що транспортна блокада окремих районів Донбасу минула без реальних втрат для української економіки та ризику для курсу гривні.

Зараз ви читаєте новину «"Діємо партизанськими методами" - блокувальники розповіли, що робитимуть далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі