неділя, 12 березня 2017 11:37

Четверо окупантів підірвалися на мінному полі

Четверо окупантів підірвалися на мінному полі
Фото: Вголос

Четверо військовослужбовців Збройних сил РФ під час спроби проходу у мінному полі підірвалися на мінах та загинули. Ще троє отримали поранення.

Це сталося поблизу населеного пункту Жолобок Попаснянського району на Луганщині, повідомила на своїй сторінці у "Фейсбуці" начальник відділу комунікацій Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни знову приїхали допомагати терористам у ДНР

"Із оперативних джерел отримана інформація про ймовірність проникнення на територію області диверсійно-розвідувальних груп бойовиків для скоєння терористичних актів", - написала Погукай.

За її словами, з 11 березня Луганський гарнізон поліції перейшов на посилений варіант несення служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їдемо з України на Кавказ" - російські військові засвітились у мережі

Зберігається неспокійна ситуація в населених пунктах, які межують з непідконтрольними Україні територіями, наголосила Погукай. Посилилась вогнева активність з боку бойовиків. Застосовують заборонене Мінськими домовленостями озброєння, зокрема, ракетні системи залпового вогню "Град", 122 мм та 152 мм артилерійські установки, БМП та танки. Гатять по мирним територіям області Попаснянського, Новоайдарського та Станично-Луганського районів.

11 березня російсько-терористичні війська обстріляли позиції української армії 75 разів. На Маріупольському напрямку в бою з диверсійно-розвідувальною групою загинули двоє українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Четверо окупантів підірвалися на мінному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі