четвер, 31 травня 2018 13:47

"Будемо говорити з окупантом, а не з його мавпочками" - Геращенко різко відповіла росіянам на переговорах у Мінську

Росія на Мінських перемовинах 30 травня поставили Україні ультиматум: маємо домовлятися з невизнаними республіками про мир на Донбасі.

Про це розповіла представник України в гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко у Facebook.

" Представники РФ і їхні маріонетки з ОРДЛО сьогодні кричали про " прямі переговори ріспублік і Києва". Сьогодні, правда, голосніше, аніж деколи. Читаю в стрічці, скільки екс- можновладців і "голубів миру" всєвозможних партійних кольорів воркують останніми днями про " прямі переговори". Яка мила одностайність. За цими " миротворчими меседжами" - позиція і гра Москви, це бажання Кремля перекласти з хворої голови на здорову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це - серйозна ескалація конфлікту" - Геращенко дала невтішний прогноз

Є український, окупований Росією, Донбас. Київ говоритиме з Москвою, ідеологом і спонсором війни на Донбасі, з окупантом, який має піти геть. Тема переговорів - Росія має піти геть з Донбасу. Путін , а не його мавпочки , відповідальний за припинення війни на Донбасі . Тому будь- які розсусолювання про прямі переговори з Донецьком і Луганськом - аж ніяк не про мир, а про капітуляцію за сценарієм Кремля", - написала Геращенко.

Російська Федерація намагається заманити Україну в пастку, пропонуючи "прямі переговори" Києва з неіснуючими республіками на окупованому Донбасі. Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

Зараз ви читаєте новину «"Будемо говорити з окупантом, а не з його мавпочками" - Геращенко різко відповіла росіянам на переговорах у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі