понеділок, 06 травня 2019 15:54

Бойовики запускають саморобні гранати на голови українських бійців
3

Фото: Фонд "Повернись живим"

Весняну безвітряну погоду окупанти використовують для запусків безпілотних апаратів, споряджених саморобними системами скидання. Із смертоносними "подарунками". Про це пишуть на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десантники провели навчання з подолання водних перешкод

"За день по позиціях фронту може прилетіти більше трьох десятків гранат. На щастя, рівень майстерності окупантів у використанні боєприпасів саме таким методом досить низький, але частина з них все-таки долітає і розривається на наших позиціях усе частіше", - пишуть на сторінці фонду.

І додають, що існують технічні рішення, які дають змогу перешкодити вільному польоту квадрокоптерів. Але все ж триває активний пошук нових ідей.

"Будемо раді розглянути будь-які ваші пропозиції, які рятуватимуть життя нашим бійцям".

І не забувайте допомагати українській армії наблизити перемогу над нашим спільним ворогом:

http://clc.to/Tr0Wzw

Росія нарощує свої військово-технічні сили на кордоні з Україною, тому існує вірогідність масштабного наступу. Ця загроза буде тривати, поки Російська Федерація не відмовиться від думки, що Україна має бути її частиною.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики запускають саморобні гранати на голови українських бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі