четвер, 02 серпня 2018 13:46

Бойовики розважилися: у Горлівці розстріляли гурт підлітків

Бойовики розважилися: у Горлівці розстріляли гурт підлітків
За даними розвідки, на окупованих територіях почастішали випадки неправомірних дій з боку російських військових щодо місцевих жителів

Російські військовослужбовці обстріляли натовп підлітків у Горлівці Донецької області. Є поранені.

Про це на брифінгу сказав речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк.

За даними розвідки, на окупованих територіях почастішали випадки неправомірних дій з боку російських військових щодо місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сковорода вже розігріта": розповіли про ще одного ліквідованого бойовика

"У Горлівці російські військовослужбовці, розважаючись в громадському місці, обстріляли з автоматичної зброї групу молоді. Кілька підлітків зазанали вогнепальних поранень", - сказав Гуцуляк.

Розслідування цього інциденту почала "військова комендатура" самопроголошеної Донецької народної республіки.

Встановлено, що російські прикордонники посилили охорону кордону. Їхнє завдання не допустити проникнення злочинців, які переховуються від слідства в РФ.

Протягом липня було знищено орієнтовно 31 бойовика російсько-терористичних військ. Приблизно 68 найманців отримали поранення різних ступенів тяжкості, пише офіцер ЗСУ Анатолій Штефан у Facebook.https://gazeta.ua/articles/donbas/_vistachit-na-cilu-rotu-nazvali-kilkist-znischenih-bojovikiv/851193 Небойові безповоротні втрати в НЗФ "Л/ДНР" - ще 12 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики розважилися: у Горлівці розстріляли гурт підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі