субота, 05 травня 2018 01:50

Бойовики на Донбасі знищили авто з гуманітаркою

Бойовики на Донбасі знищили авто з гуманітаркою
На Донбасі знищили авто з гуманітарною допомогою. Фото: Преса України

Бойовики знищили автомобіль громадської організації "Християнська служба порятунку" біля Опитного Донецької області.

"Приблизно о 16:20 під час обстрілу з боку НЗФ (імовірно зі сторони терміналу Донецького аеропорту) в районі населеного пункту Опитне Ясинуватського району Донецької області, було знищено цивільний автомобіль Nissan Тerrano, який належить ГО "Християнська служба порятунку", - йдеться в повідомлені прес-служби Операції об'єднаних сил у Facebook.

Зазначається, що група волонтерів поїхала на цьому авто з Авдіївки до Опитного для надання гуманітарної допомоги місцевому населенню та військовослужбовцям.

Коли автомобіль зупинився для розгрузки гуманітарної допомоги, то водій та пасажири, що стояли неподалік від машини, почули шипіння та побачили ракету, яка летіла на авто.

"Внаслідок влучання вказаної ракети (імовірно випущеної з ПТУР) цивільний автомобіль разом з майном був знищений", - йдеться в повідомленні.

Волонтерів евакуювали до Авдіївки. Представники громадської організації не постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат вистрілив в активістів на сесії міськради

3 травня на території 65-го арсеналу в Балаклії загорілася суха трава. Загальна площа пожежі склала 35 га. Пожежа супроводжувалася вибухами боєприпасів. За інформацією ДСНС і Міноборони - вибухи були одиничними, за свідченнями місцевих жителів - інтенсивність становила 1 вибух в 5-10 секунд.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі знищили авто з гуманітаркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі