субота, 17 липня 2021 09:56

Бойовики на Донбасі поранили українського воїна

Бойовики на Донбасі поранили українського воїна
Поблизу Чермалика Волноваського району противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Сьогодні зранку російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

У результаті ворожих обстрілів один український воїн отримав кульове поранення, повідомляє штаб ООС. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого – середньої тяжкості.

"На Донеччині поблизу Чермалика Волноваського району противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї. У районі Водяного, що на Приазов'ї, окупанти гатили з мінометів 120-го та 82-го калібрів. Біля Павлополя та Широкого Волноваського району російські найманці відкрили вогонь з мінометів 82-го калібру. А в напрямку Старогнатівки збройні формування РФ застосували артилерію калібру 122 мм", - йдеться у повідомленні.

На всі обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужний вибух прогримів у Донецьку

14 липня у зоні ООС загинув навідник танкового взводу 19-річний Олександр Юрков. Того дня збройні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Гатили з мінометів 82-го, 120-го калібрів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, артилерії калібру 122 мм, автоматичних станкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі поранили українського воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі