вівторок, 06 грудня 2016 00:43

Бойовики "амністують" злочинців в обмін на службу в бандах ДНР - Аброськін

Бойовики "амністують" злочинців в обмін на службу в бандах ДНР - Аброськін

З початку поточного року затримано 7 співробітників "пенітенціарної системи" ДНР, ще 15 оголошені в розшук. Про це начальник Головного управління Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін написав на сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР вбили 25 людей

"Тюремники, які перейшли на бік терористів, перетворилися на злочинців. Відповідальності за скоєні злочини їм не уникнути. З початку 2016 року затримано 7 співробітників пенітенціарної системи "держави ДНР", 15 - оголошені в розшук", - написав він.

Аброськін також навів деякі приклади з життя колоній, розташованих на території ДНР. Зокрема, у Ждановській колонії діє "легальний наркотрафік". Сюди завозять наркотики і засуджені його купують. Колонія служить швейним цехом з пошиття військової форми бойовикам.

Макіївська колонія використовується бойовиками ДНР як місце укладання бійців ВСУ.

В Єнакіївській колонії злочинців, які вчинили особливо тяжкі злочини і засудженим переважно до довічного в'язня, дається "амністія" - звільнення з колонії в обмін на "службу" в НВФ ДНР, вказав Аброськін.

Раніше повідомлялося, що амністія учасників незаконних збройних формувань, які діють на сході України, можлива лише після проведення демократичних виборів на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики "амністують" злочинців в обмін на службу в бандах ДНР - Аброськін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі