пʼятниця, 20 жовтня 2017 10:12

Бойовики 15 разів обстрілювали українські позиції минулої доби

Бойовики 15 разів обстрілювали українські позиції минулої доби
Близько 20 години бойовики били з гранатомету і стрілецької зброї по опорних пунктах української армії біля Щастя. Фото: РБК-Украина

Протягом минулої доби ситуація в зоні АТО залишалась напруженою.

В цілому, зменшилась кількість обстрілів російськими бойовиками українських позицій, але основна активність ворога фіксується на донецькому напрямку.

"Увечері бойовики двічі упродовж кількох годин били з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по укріпленнях українських військ неподалік шахти Бутівка", - повідомив прес-центр штабу АТО.

З 19 години і до опівночі, противник гатив по захисниках Авдіївки з різних видів гранатометів та кулеметів. Такими ж обстрілами накрили район Верхньоторецького.

"На приморському напрямку проросійські найманці увечері двічі застосовували автоматичні і протитанкові гранатомети на підступах до Водяного. Також під ворожим вогнем з великокаліберних кулеметів опинились захисники Гнутового", - йдеться у повідомленні штабу.

Відносно спокійно було на луганському напрямку. Там зафіксували лише один обстріл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передову залишила на 4-му місяці вагітності - український продюсер розповіла про жінок в АТО

"Близько 20 години бойовики били з гранатомета і стрілецької зброї по опорних пунктах української армії біля Щастя", - розповів штаб.

Минулої доби незаконні російські формування 15 разів порушили режим тиші. Захисники України 9 разів вогнем із піхотного озброєння примушували противника дотримуватися перемир'я. В ході бойових дій втрат серед військовослужбовців сил АТО немає.

Нагадаємо, терористи обстрілами не пустили місію ОБСЄ до камер відеоспостереження

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 15 разів обстрілювали українські позиції минулої доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі