пʼятниця, 22 травня 2020 19:25

Бойовики 10 разів обстріляли українських військових, є поранені

Бойовики 10 разів обстріляли українських військових, є поранені
Бойовики 10 раз порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували заборонені міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, БпЛА, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Богданівки ворог тричі обстрілював позиції Об'єднаних сил, використовуючи міномети 82-го калібру, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, а також БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17. Поруч з населеним пунктом Верхньоторецьке противник двічі вів вогонь із застосуванням 120 мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Неподалік Старогнатівки російські окупанти два рази порушили режим припинення вогню – з гранатометів різних систем, стрілецької зброї а також задіяли БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17. Українських захисників біля Чермалика, Водяного та Пісків ворог обстріляв зі гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із полону ДНР утік український патріот

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі почала позачергове засідання. Засідання проходить у форматі відеоконференції.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 10 разів обстріляли українських військових, є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі