вівторок, 12 липня 2016 09:16

Бойовик ДНР здався українським прикордонникам

Учора на контрольному посту "Мар`їнка" прикордонники Краматорського загону затримали громадянина Російської Федерації, який перебував в рядах загонів ДНР. Чоловік прямував в цивільному одязі з території, що тимчасово підконтрольна бойовикам.

Про це повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.

"У ході перевірки правоохоронці виявили у чоловіка паспорти громадян Російської Федерації та Республіки Південна Осетія, а також пропуск Донбаської юридичної академії. Фільтраційні заходи показали, що даний громадянин проходив службу в батальйоні "Восток" та проживав в Донецьку. У нього виник конфлікт з поліцією ДНР в ході якого він застосував зброю. Після цього чоловік втік та вирішив добровільно здатись правоохоронним органам України", - йдеться у повідомленні.

Про затриманого було поінформовано співробітників СБУ. Зараз 30-річного чоловіка передали співробітникам Національної поліції для з'ясування всіх обставин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пацани, не стріляйте" - бійці АТО розгромили російську розвідгрупу

Нагадаємо, поблизу селища Троїцьке на Донеччині сили АТО відбили ворожу атаку та взяли у полон російських військових.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик ДНР здався українським прикордонникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі