понеділок, 11 березня 2019 07:54

Бойовики засилають диверсантів і стягують бронехніку на передову

Бойовики засилають диверсантів і стягують бронехніку на передову
Бойовики на Донбасі засилають диверсантів у тил ЗСУ і стягують бронехніку на передову. Фото - Корреспондент.net

Незважаючи на режим тиші в Донбасі, противник продовжує активні спроби противника вести розвідку передових позицій підрозділів ОС і проводити диверсійно-розвідувальну діяльність з використанням нейтральної "сірої" зони.

Командування противника продовжує підтримувати високий рівень активності груп своїх снайперів, а також організувало на низці дільниць проведення технічних видів розвідки з використанням оптико-електронних засобів спостереження, радіотехнічної розвідки і безпілотних літальних апаратів. Про це координатор групи "Інформаційне опір Дмитро Тимчук повідомляє в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці ЗСУ рознесли бліндаж бойовиків

За даними військового експерта, тривають заходи щодо перегрупування і посилення на окремих ділянках передових підрозділів окупаційних формувань. Відзначається підтягування до переднього краю дрібних груп бронетехніки - по 3-4 одиниці. І облаштування вогневих позицій для додаткових вогневих засобів, головним чином - 82-мм і 120-мм мінометів.

На передових пунктах постачання створюється запас матеріально-технічних засобів, палива і боєприпасів, додав експерт.

В зоні Операції Об'єднаних сил минулої доби було затримано шістьох осіб, яких підозрюють в участі у складі збройних формувань Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики засилають диверсантів і стягують бронехніку на передову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі