понеділок, 16 квітня 2018 09:27

Бойовики на Донбасі лютують: серед військових є поранені

Бойовики на Донбасі лютують: серед військових є поранені
Бойовики на Донбасі збільшили кількість обстрілів, є поранені. Фото: ua.utro.news

Російсько-терористичні війська на Донбасі минулої доби 59 разів відкривали вогонь по українських позиціях, ігноруючи режим повного припинення вогню.

Внаслідок ворожого вогню один український захисник отримав поранення. Ще один воїн отримав бойову травму, повідомив прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів противник відкривав вогонь по оборонцях Павлополя, Лебединського та Новотроїцького.

"З мінометів калібру 82 мм обстріляні захисники Пісків та Павлополя. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вівся по наших укріпленнях в районі Авдіївки, Кам'янки, Шахти "Бутівка", Верхньоторецька, Харчовика, Широкиного і Гнутового. Крім цього, озброєння БМП ворог застосував за українськими опорним пунктам поблизу Пісків і Талаківки, великокаліберні кулемети - під Опитним, стрілецьку зброю - в районі Славного, Березового і Лебединського, а неподалік Новотроїцького вівся снайперський вогонь, повідомляють в штабі".

На луганському напрямку бойовики застосували заборонені 120 мм міномети по захисниках Луганського, Троїцького та Світлодарська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стікаючи кров'ю, розвідник замаскувався так, що ворог не зміг його знайти" - розповіли про загибель військового

"Поблизу Луганського і Світлодарська бойовики вели вогонь з 82 мм мінометів, неподалік Новолуганського і Новгородського - з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а з озброєння БМП - під Луганським і Троїцьким", - зазначається.

Поранених військовослужбовців доставили в лікувальні установи і надали необхідну медичну допомогу.

За минулу добу, 14 квітня, бойовики обстріляли позиції українських військових на Донбасі 52 рази. Троє українських військових дістали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі лютують: серед військових є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі